WEBSHOP

Facebook

+45 44 45 77 11

Rikke Fletcher Pedersen, Hestedyrlæge


Jeg blev uddannet dyrlæge i januar 2010 og startede umiddelbart herefter i ren hestepraksis hos Hestepraksis Nordvest i Thy, hvor jeg var ansat 2010 -2016.

I denne periode arbejdede jeg indenfor alle områder i udkørende hestepraksis, med særligt fokus på reproduktion, intern medicin og tandbehandling.

I 2016 blev jeg en del af teamet hos HS Hestepraksis og har siden da yderligere udviklet min interesse og mine kompetencer indenfor ortopædi og i det hele taget udredning af årsager til nedsat præstation hos heste.

Derfor har jeg blandt andet også videreuddannet mig i kiropraktik, som har vist sig at være et meget værdifuldt værktøj både til undersøgelse og behandling af mange forskellige problematikker.

Jeg holder mig også fortsat meget opdateret på den rivende udvikling indenfor tandbehandlingsmuligheder og udfører også mere avanceret tandpleje, som fx ekstraktioner mv.


Under dyrlægestudiet skrev jeg speciale om embryotransplantation, som bragte mig et par lærerige måneder til et stort ET-center i Belgien, og jeg synes stadig det er spændende, at arbejde med denne form for avanceret reproduktion.

Jeg har selv redet siden jeg var 10 år og har inden dyrlægestudiet arbejdet 3 år på et stort stutteri og har i mange år været aktiv konkurrencerytter i dressur.

Privat bor jeg i Stadil med min mand Jens.