WEBSHOP

Facebook

+45 44 45 77 11

Peter Busk, Hestefagdyrlæge.


Jeg blev uddannet dyrlæge fra Landbohøjskolen i 1987 og har arbejdet i praksis lige siden, de første år i blandet praksis, men altid med hovedinteresse for heste og i de seneste 10 år i ren hestepraksis.

Blev færdig som Fagdyrlæge vedr. sygdomme hos Heste med det første hold danske dyrlæger, der blev efteruddannet som sådan i 2008.

Min hovedinteresse er ortopædien, dvs. halthedslidelser og lidelser relateret hertil og jeg arbejder konsekvent ud fra en helhedsvurdering af hver eneste halte hest, jeg ser.
Derfor bliver udredningerne af og til lange, jeg benytter mig meget af at se hestene arbejdet og jeg holder meget af at arbejde tværfagligt, f.eks. sammen med kiropraktor, massør og træner/rytter.


Jeg har gennem de seneste 5 år fungeret som sagkyndig for Ankenævn for Dyrlæger, og jeg har i samme periode været aktiv i bestyrelsen for Den Danske Dyrlægeforenings Sektion vedr. Hest, også kendt som SvH. Fra 1-1-2013 overtager jeg formandsposten for denne sektion, foreløbig for 2 år, en opgave jeg glæder mig meget til.

Privat er jeg gift, har fire piger, som alle rider, ligesom jeg også selv holder af en tur på hesteryg.