WEBSHOP

Facebook

+45 44 45 77 11

< Tilbage

Midlertidig ændring i dyrlægernes telefon tid ml. 8.00-9.0017-06-2021 - 22:19

  - grundet stor efterspørgsel på heste og stor interesse for avl.

Efterspørgslen på gode heste er lige nu større end udbuddet med stigende priser til følge. Det er godt for avlernes økonomi, og det bevirker også, at der er stigende interesse for at ifole hopper.

Vi mærker en stigende efterspørgsel på reproduktionsydelser i form af scanninger, insemineringer og behandlinger.

Det er vi selvfølgelig meget glade for, men det bevirker også, at vi oplever kapacitetsproblemer, især på bestemte tidspunkter.

Sædbestilling skal for de flestes vedkommende foretages før kl. 9.00 mandag, onsdag og fredag, og da vi scanner hopper fast de 3 dage på tre faste lokationer, har vi tre dyrlæger optaget de morgener. Dette efterlader en enkelt dyrlæge til at foretage alle scanninger ude hos klienterne, som jo også skal være foretaget før kl. 9.00 de samme tre dage – samt køre akutte morgen besøg. Selvom den udekørende scanningsdyrlæge starter længe før ”normal” dagarbejdstid, er det begrænset hvor mange hjemmebesøg med mange kilometers afstand, som kan nås.

Vi minder om: Vi tilbyder Drive-In scanninger på vores klinikker i Ikast og Tarm.

Grundet travlheden ser vi os nødsaget til at ændre dyrlægernes faste telefontræffetid mellem kl. 8.00-9.00.
Dyrlægerne vil være at træffe så meget som overhovedet muligt, men der er størst sandsynlighed, for at lykkedes tirsdage og torsdage.

Telefonen vil i stedet blive bemandet af Gitte, som I kender og nyansatte Mathilde.
Gitte og Mathilde styrer al bookning og kan svare på de fleste af jeres spørgsmål, men ellers kan de få en af dyrlægerne til at ringe tilbage så snart, der er tid til det. Det er også muligt at indtale besked med ønske om opringning.

Vi håber på jeres forståelse for dette tiltag, vi synes, det er vigtigere at prioritere scanninger og akutte morgenbesøg end at holde en dyrlæge bundet ved telefonen.

Endvidere har vi deltidsansat endnu en dyrlæge fra den 5. juli, som skal hjælpe os gennem den travle tid og ferieafviklingen. Hende glæder vi os til at præsentere nærmere for jer.

 

< Tilbage